Welkom bij kattenhotel Titus. Wij zijn gelegen in het landelijke Diepenbeek in een groene, rustgevende omgeving. Wij verzekeren U, bij ons is Uw huisdier in goede handen. Iedere kat krijgt onze persoonlijke aandacht en zal zich daarom snel thuis voelen.

Uw kat verblijft in een aparte ren. Elk verblijf is voorzien van een kattenbak, krabpaal, hangmatje en speelgoedje. Tijdens de wintermaanden zijn de binnenverblijven aangenaam verwarmd. Voor de zomermaanden voorzien wij ook in een aantal buitenrennen.

Voortaan kan u ook uw reservatie aanvraag online indienen. Klik op onderstaande knop : deze brengt je naar het reservatie aanvraag formulier.

Heeft U nog vragen, of wil U het vakantieverblijf eens vrijblijvend (op afspraak) bezoeken? Contacteer ons, wij ontvangen U én Uw huisdier met véél plezier.

Tot binnenkort
Jeannetta

Interessante links :

Mens & Dier
Een bedrijfje van Han Claes met hondenuitlaatservice, petsitting en AAI (Animal Assisted Interventions). Heb jij ook een huisdiertje die een (tijdelijke) opvang / uitlaatdienst nodig heeft? Dan helpt Han jou graag verder met de nodige zorgen voor jouw geliefde huisdier! Petsitting voor honden en katten wordt aan huis gedaan. Kleine dieren zoals hamsters, vissen, cavia's, konijnen, fretten, ... kunnen bij haar thuis terecht voor tijdelijke opvang. Voor meer info kan je terecht op de website : www.mens-en-dier.be.

design by janschraepen.be